Wie  ben ik?

 

Mijn naam is Lesley Soetbrood Piccardt, ervaringsdeskundige op het gebied van autisme,add,en angst. Ik heb daarnaast ook een ruime ervaring als persoonlijk begeleidster binnen zorginstellingen.

Ik heb gewerkt met volwassenen met een verstandelijke beperking, met of zonder  autisme.

Hierna ben ik jongvolwassenen gaan begeleiden met autisme en een "normale" tot hoge intelligentie.

Verder ben ik gediplomeerd sociaal pedagogisch werker en gediplomeerd en gecertificeerd autisme coach.

 

Het vermogen om autistisch te kunnen denken is een grote meerwaarde in de begeleiding die ik bied. Ook mijn eigen ervaring met overprikkeling, het invullen van vrije tijd en het opdoen en onderhouden van sociale contacten neem ik mee in mijn persoonlijke begeleiding.

 

 Angst en paniek komt zowel bij autisme  als ADD/ADHD veelvuldig voor, wat ook volkomen begrijpelijk is. Leven en overleven in een wereld die jij niet begrijpt (en andersom) is ook erg beangstigend en vergt enorm veel energie

Hiermee gaan we dan ook samen mee aan de slag, op een manier die bij jou/u past.


Begeleiding op maat, en leren om in je eigen kracht te staan.

 

Voor vragen en verdere informatie zie het tabje contact of

bel naar 06 46101328